in

LOLLOL WTFWTF SuperSuper VztekVztek SmutekSmutek OMGOMG MilujuMiluju

Konec hvězdného páru! Veronica s Bárou se rozešly!

„Je to tak, rozešly jsme se. Myslela jsem si, že náš vztah je zalitý sluncem…Asi to bude ale na Verče, aby to vysvětlila,“ potvrdila rozchod s Veronicou Biasiol (25) pro Super.cz Barbora Mlejnková (32).

Veronica Biasiol je jednou z nejznámějších českých influencerek a v současné době také finalistka Miss Czech Republic! S Barborou Mlejnkovou, profesionální hráčkou pokeru, tvořila jeden z nejoblíbenějších párů českého showbyznysu!

Přesto, že si obě krásky minulý rok prošly velkou krizí, zdálo se, že vše překonaly! Poprvé se Veronica s Bárou rozešly v květnu 2022, přičemž příčinou tehdejšího odloučení mělo být – že je každá z nich jiná. K dalšímu rozchodu pak došlo minulý rok, kdy byla důvodem mediálně velmi propíraná nevěra ze strany Biasiol.

O nynějším rozchodu, který je zřejmě definitivní, se již nějakou chvíli diskutovalo i na sociálních sítích. Objevila se dokonce spekulace, že se Veronica během přípravy na finálový večer soutěže krásy zamilovala do jednoho z přítomných mužů! Fanoušci oblíbené dvojice si také všimli, že z jejich sociálních sítí zmizela většina společných fotografií a k jedné se zbylých dokonce připsáno: „27. 2. 2024 Všechno smazat nejde“  a Bárou připojen smajlík zlomeného srdce…

Na svém Instagramu se k celé záložitosti posléze vyjádřila i Veronica Biasiol: Ano, rozešly jsme se. Naše osobnosti jsou zjevně neslučitelné, a to mě vede k nutnosti jít dál vlastním směrem. Poslední tři roky byly jedny z nejintenzivnějších v mém životě, ale cítím, že jsme si předaly, co jsem měly. I přes neustálé snahy o zlepšení jsem po posledních událostech rezignovala a vztah nadobro ukončila. Prosím, žádné další spekulace – proč, jak, kvůli komu nebo čemu…Jde o moje osobní rozhodnutí, naše soukromí a především o dva cizí životy. Respektujte to.”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Agáta Hanychová: Tatínci, Jaromíre a Jakube, ukončeme boje!

Bývalá playmate Mesárošová: Za rozchodem jsou přítelovy nevěry!