in

LOLLOL OMGOMG SuperSuper WTFWTF VztekVztek SmutekSmutek

Agáta Hanychová: Tatínci, Jaromíre a Jakube, ukončeme boje!

Barvení vajíček, pečení velikonočního beránka a chození po pomlázce – to jsou asi nejčastější zvyky, které se každý z nás vybaví v souvislosti s Velikonocemi! A nepochybně i to, že si užijeme další den volna! Velikonoční svátky mají ale mnohem hlubší smysl. Jsou největším křesťanským svátkem, s důležitým symbolem kříže, který na Velký pátek připomíná ukřižování Krista a jeho obětování za duše věřících. Hlavním velikonočním dnem je pak neděle, kdy vstal Kristus z mrtvých a přinesl příslib naděje a počátku nového života.

Velikonočních svátků, které přímo vybízí k touhám po možném smíření a nalezení vnitřního klidu, využila i Agáta Hanychová, která je zřejmě již vyčerpána vleklými soudními tahanice se dvěma ze tří tatínků, se kterými má dítě. Během posledních tří týdnů byla totiž dvakrát u soudu, přičemž oba byly odročené! Na svém instagramovém profilu tak zveřejnila prosbu, určenou Jaromíru Soukupovi a Jakubovi Prachařovi! „Milí tatínkové J + J, prosím, ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid. Děkuji. Matka vašich dcer: Mii a Rózy,“ vyslovila své přání Hanychová.

Je to ale jen pár dní, kdy se i ona veřejně rozčilovala nad tím, že Prachař se Soukupem porušují pravidla, která si sami u soudu vynutili! Naštvalo ji totiž, že otec Jakuba, známý herec David Prachař, zveřejnil na sociální síti společnou fotografii se svou vnučkou Miou. „Tak já si Miu na Instagram dát nemůžu. Ať žijou český soudy…,”  poznamenala roztrpčeně Hanychová a hned na to ji dopálil i Jaromír Soukup, který zveřejnil fotografii z procházky s dcerou v kočárku. „A druhej, kterej mi zakázal sdílet polohu Rózy, takzvaně přidávat něco v pravý čas. Jak skvělé,“  komentovala ironicky Hanychová, která má od Soukupa zakázáno také informovat o přesném místě a čase, kde se s Rozárií nachází! A co odpověděl Jaromír Soukup na dotaz deníku Blesk ohledně zveřejňování fotek jeho dcery? „Jak jsem už řekl – nepřeji si to! A stále na tom trvám. Víc k tomu říkat nechci,“  prohlásil jasně a stručně mediální magnát.

K Agátině velikonoční výzvě ke smíření se tedy prozatím ani jeden z tatínků nevyjádřil…Pod zveřejněnou instagramovou prosbou však napsaly svůj názor nejen Agátiny holčičky, které jsou Hanychové často oporou, ale svou podporu vyjádřila například i Ornella Koktová a Josef Kokta nebo Eva Feuereislová alias Plastic Queen, která je vždy co na srdci, to na jazyku: „Jsem se lekla, že už je 1. dubna. Ale když není, tak klobouk dolů a jsem zvědavá na reakce tatínků. Agátě jsem vyjádřila podporu i v mém podcastu Freakshow na herohero.“ 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Lulu: Kdepak Vémola a Soukup! Teď Boris Kollár!

Konec hvězdného páru! Veronica s Bárou se rozešly!