in

WTFWTF LOLLOL SuperSuper VztekVztek MilujuMiluju OMGOMG SmutekSmutek

Agáta Hanychová: Míra je nejlepší muž mého života

S Miroslavem Dopitou, bývalým hráčem amerického fotbalu, se Agáta Hanychová dala dohromady v roce 2010. Agáta tehdy Mirka sbalila ve známém pražském klubu Kozička a velmi rychle otěhotněla! Od té doby ale už uplynulo velké množství času…Oba si mezitím prošli mnohými vztahy a dokonce i manželstvími! Agáta si dvakrát vzala herce Jakuba Prachaře, se kterým má dceru Miu, a v roce 2023 se jí narodila dcera Rozárie, ze vztahu s Jaromírem Soukupem. A ani pro Mirka není současné manželství s Agátou manželstvím prvním…V roce 2018 si totiž bral svou dlouholetou přítelkyni Terezu Halodovou, se kterou se rozvedl na podzim minulého roku.

Před časem však na otázku moderátorky Superchatu na Super.cz, zda svatba s Mirkem na konci prosince 2023 nebyla příliš narychlo, Agáta odpověděla: „Ale my se s Mirkem známe opravdu strašně let. Mě bylo dvanáct. My jsme spolu chodili na stejnou základní školu. Takže to nebylo úplně hrr, že bych si brala někoho, koho neznám. A taky s ním mám trochu dítě. Dvanáctiletý.“ A i Mirek prozradil, že rozhodnutí se k sobě vrátit, rozhodně nebylo rozhodnutí spontánní, jak si mnozí mysleli: „Rozhodnutí padlo na konci prázdnin. Promysleli jsme si to dopředu. Už v tom byly děti a plno jiných okolností a jsem rád, že to tak dopadlo.“

Přesto, že v podzimních měsících minulého roku mnozí tomuto vztahu příliš šancí nedávali a někteří Mirka dokonce nazývali převozníkem, zdá se, že jsou staronoví partneři v manželském svazku spokojeni a že se jim společně daří! 

To pak potvrdila i sama Agáta v živém vysílání na Instagramu, kde na konstatování jedné ze svých sledujících, že je Mirek dobrák a že Agátu miluje, odpověděla: „Míra je skvělej! Je to úplně nejlepší muž mého života, který mi opravdu se vším hrozně pomáhá! A třeba holky ho naprosto zbožňujou! Róza s Miou, když ho vidí, tak k němu běží tak, že se mi chce vždycky plakat.“ Další z Agátiných „holčiček“ pak například zajímalo, zda dělá Mirek rozdíl mezi Kryšpínem a holkama, jestli je na Miu přísný, anebo se chová, jako by byly všechny tři děti jeho? Na to Agáta zareagovala slovy: „Chová se, jako by byly všechny tři děti jeho. Myslím si, že holkám trošku možná víc nadržuje, protože jsou mladší. Ale Míra není úplně přísný. Míra je prostě hodnej a rozumnej, takže se to vždycky všem, když udělají nějakou blbost, snaží lidsky vysvětlit. A ve výchově s ním nemám žádné spory!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Kundosaki: Ivana Jirešová si spletla Survivor s dětským táborem!

Kolotočáři vyrazili na Bejra! Chtěli si podat i Pavla Novotného!