in

LOLLOL SuperSuper OMGOMG WTFWTF VztekVztek SmutekSmutek MilujuMiluju

Micka, první kočičí dáma republiky, sídlí na Hradčanech!

Micka přišla na svět v roce 2012 a během prezidentské kampaně výrazně pomohla zlepšení mediálního obrazu budoucího prezidenta! Nehrála sice hlavní roli, i ona ale dostala nelehký úkol – „oslovit“ kouzlem své osobnosti milovníky domácích mazlíčků! Tohoto úkolu se však první dáma zvířecí říše zhostila více než dobře a jejím sídlem se tak před pár měsíci stala Lumbeho vila na pražských Hradčanech!

A to se původně jednalo o bezdomovkyni, kterou náhodně v závějích objevil prezidentův pes Bob! Jaký to rozdíl mezi chladnými závějemi a nynějším dřímáním v měkkých polštářích empírového křesla vily, kterou obývali všichni komunističtí prezidenti! 

Zde, v rozlehlých královských zahradách, Micka konečně našla svůj ráj plný stromů, květin a ptáků! A nejen, že se jí daří více než skvěle, ale mohla se skrýt i před nenechavými zraky zvídavých fanoušků sociálních sítí! Před těmi nikdy nekončícími dotazy, které se stále a dokola ptají: „Kde je Micka, kam zmizela?“  Skrýt se před dotazy, na které musel odpovědět dokonce i sám prezident pro deník Blesk: „No, tak ono je to tím, že Lumbeho vila je trochu chráněná před pohledy veřejnosti, ona už vilu a její okolí pojala za své teritorium. Takže pokud by se někteří z občanů dostali do zahrad kolem Lumbeho vily, tak ji tam mohou vidět téměř každý den.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Nela Slováková: Muži by nalakované nehty nosit neměli!

Milan z vesmíru naváděl k nezákonným sexuálním praktikám!