in

LOLLOL OMGOMG WTFWTF SuperSuper MilujuMiluju

Dvojnice Lely Vémolové? Vždyť je jak její sestra, píší lidé!

Daniela Nikoleta Kortišová alias Dolli (27) vstoupila do povědomí slovenské veřejnosti v roce 2015, a to účastí v šesté řadě reality show Farma! Od té doby ale již uplynulo moře času a jen málokdo z tehdejších diváků by dnes Dolli poznal…V předchozích letech totiž podstoupila velké množství estetických úprav a zákroků, které radikálně změnily její vzhled! 

O tom se její fanoušci mohou přesvědčit také na Instagramu, kde často a ráda zveřejňuje své vyzývavé fotografie! 

A co o své zálibě v plastických operacích prohlásila pro Markízu.sk sama Dolli? „Rty jsem si nechala upravit už po Farmě. Později jsem si dala zvětšit prsa, a to konkrétně dvakrát. Kromě toho na sobě nic vylepšeného nemám, pokud nepočítám botox. Nejdražší ale byla rozhodně prsa, která jsem si nechala udělat dvakrát, a to u celosvětově známého chirurga Maxima Ivanchka. Druhá operace mě tak vyšla na 12 tisíc eur,” prozradila žena, které někteří přezdívají plastiková Barbie!

Dolli, která je pyšnou majitelkou silikonů s objemem 860 mililitrů, však nezůstala jen u Farmy! V současné době ji totiž diváci mohou na televizních obrazovkách vidět i v reality show Ruža pre nevestu, kde bojuje o srdce slovenského podnikatele Radka Urbanyaka (34)! Charismatického fešáka, který žije v Norsku, kde je spolumajitelem čtyř barů! „Žiji dlouhodobě v zahraničí a času na hledání lásky mi mnoho nezbývá. I to byl důvod, proč jsem přijal nabídku TV Markíza a využil možnost potkat svou spřízněnou duši prostřednictvím show,“ prozradil Radko v rozhovoru pro Pluska.sk. 

A kdo je vlastně žena, která si nechává říkat Dolli? Jedná se o bývalou kadeřnici, která je sice v současné době nezaměstnaná, velké množství času ale tráví v Dubaji, kde by si ráda otevřela vlastní salon krásy! A jak sama říká, její silnou stránkou je upřímnost, což znamená, že Dolli je tzv. co na srdci, to na jazyku! 

To mohli již poznat i ti televizní diváci, kteří sledovali první díly oblíbené show Ruža pre nevestu. Hned v pilotním dílu totiž Lucy (24), další z osmnácti soutěžích o srdce Radka, přirovnala Dolli k manželce Karlose Vémoly – Lele Vémolové! To se však Dolli vůbec nelíbilo: „To je ale urážka, protože ona vypadá hrozně! Nesnáším, když mě lidi k někomu přirovnávají! Já jsem úplně jedinečná, mám svůj vlastní vzhled a nemám ráda, když mi někdo říká, že vypadám jako někdo jiný.“ Nebyla to ale jen Lucy, kdo si všiml jisté Dolliiny podoby s Lelou! Tato otázka se totiž dostala i na přetřes v řadě diskuzí na sociálních sítích, kde komentující přitakávali názoru Lucy a mnozí dokonce psali, že by Dolli mohla být mladší sestrou Lely, neboť jsou jedna jak druhá…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Agáta: Nechala jsem si píchnout pusu a plánuji operaci víček!

Nela Slováková: Muži by nalakované nehty nosit neměli!