in

Krainová o útocích haterů: S blbostí se pohnout nedá!

Simona Krainová (51) je světoznámá modelka, kterou proslavily takové titulky časopisů, jakými jsou například Elle, Marie Claire, Cosmopolitan, Maxim a další. V roce 2001 ji pak Magazín Stuff dokonce označil jako jednu z padesáti nejvíc sexy žen světa! 

Předváděla také modely pro velká jména světového návrhářství! Například pro Yves Saint Laurent, MAX MARU, Thierry Mugler nebo Claude Montana, v Čechách pak pro Blanku Matragi, Osmana Laffitu nebo Beátu Rajskou. Přes pracovní vytížení, které v tehdejších době zažívala, zazářila i na tuzemských televizních obrazovkách, a to v ikonických snímcích jako Kamarád do deště II. nebo Byl jednou jeden polda. A přesto, že se v roce 2010 provdala za Karla Vágnera, se kterým má dva syny, s řadou modelových agentur stále spolupracuje! 

Jedním ze zdrojů Simoniných příjmů je ale i OnlyFans, známá platforma pro dospělé, kam se v minulém roce přihlásila, čím překvapila značnou část veřejnosti…. „Je tam spousta mužů, kteří mě prosí o fotky a chtějí víc. Ale snažím se držet úroveň a není tam nic, za co bych se styděla. Ano, posílám soukromě. Jsou to zprávy, kam posílám zpoplatněné fotografie, které jsou pro ně něco navíc. Ale rozhodně nic sprostého,“  prozradila Simona Krainová v lednu 2024 bulvárnímu časopisu Super.cz.  Známá modelka také tvrdí, že má již velkou část práce v modelingové branži za sebou a nyní se chce bavit. „Protože je to fuk. Já nebudu v sedmdesáti řešit, že mě klient bude ještě chtít na nějakou prestižní zakázku. Budu spíš řešit, jak hezký je můj dům, a jak se rozrůstá i ten majetek, který třeba ponechám dětem. Z Instagramu získávám taky spoustu sledujících. A je mezi nimi samozřejmě taky úplně stejné procento úchyláků. Když říkají, že já podbízím svůj obsah úchylákům, tak na Instagramu mám stejný počet, ne-li víc. A tam to dávám zadarmo,“  prohlásila Simona v roce 2023 v pořadu ShowTime na CNN Prima News.

O Simoně je známo, že věci říká tak, jak jsou a rozhodně nemá problém poslat internetové hatery do patřičným míst…To se stalo i nedávno, kdy si vyjádřila ke slečně, která se obula do žen Simonina věku. Slečna, která na Ingstagramu sdílela příspěvek, ve kterém nejen Simonu jmenovala, ale dokonce i označila, mimo jiné napsala: „A ještě poslední věc, dokud jsi mladá, nedělej si starosti, že nevypadáš jako Simona Krainová, Dara Rollins nebo Andrea Verešová, které tvrdí, že věk je jenom číslo! Ty máš totiž to nejcennější, a to je mládí. Mládí vpřed.“

To si ale Simona rozhodně nenechala líbit a sdílela tento příspěvek na svém Instagramu se slovy: „Tohle mi napsala jedna velmi milá žena s označením a sdílela na svém profilu…Prostě ženy ženám…! Co k tomu dodat…Ještě, že existují sociální sítě a slečna se může za pár lajků vystavovat s bílým, holým zadkem a tagnout daleko úspěšnější starší ženy, co mají mnohem víc followerů a doufat, že tě napostují, abys měla alespoň 24 hodin mini slávy na jejich profilech. Tak mnoho úspěchů tvému mládí. Go girl! Btw, mládí sice vpřed, ale blbost… S tou se moc pohnout nedá…”

https://www.youtube.com/watch?v=R8lBAuGGmFYSimona Krainová v podcastu Easy Cast Jakuba Kotka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Taťána Makarenko: Diskriminaci finalistek z Afriky necítím!

Pomáhat a chránit? Opilý policista zmlátil mladou dívku!