in

Taťána Makarenko: Diskriminaci finalistek z Afriky necítím!

Dne 9. března 2024 se v Jio World Convention Center v Bombaji konal 71. ročník Miss World, kde předchozí výherkyně Karolina Bielawska z Polska předala korunku krásy Krystyně Pyszkové (25) z České republiky!

Rodačka z Třince své vítězství pořádně oslavila a po dni volna, který strávila v Bombaji, odletěla na ostrov Mauricius. „Mám teď pracovní povinnosti na ostrově Mauricius. Pak musím do Londýna a domů se dostanu asi za dva týdny,“  svěřila se Krystyna deníku Blesk. Taťána Makarenko (36) již ale svou svěřenkyni nedoprovázela, neboť dnes s desítkou finalistek letošního ročníku Miss Czech republic odlétá do Egypta. „Jsem neskutečně šťastná a pyšná! Věděla jsem, že je Krystyna Pyszková skvělá Miss Czech republic, nyní ví o jejích kvalitách celý svět,“  prohlásila Taťána.

To, že se ale světovou královnou krásy stala zrovna Krystyna, vyvolalo na sociálních sítích řadu negativních a rasistických reakcí, což se dotklo Taťány Makarenko natolik, že se k této otázce vyjádřila i pro eXtra.cz: „Myslím si, že je úplně fér, když v top čtyři byly dvě ženy tmavé pleti a dvě dívky bílé pleti, takže opravdu necítím jakoukoli diskriminaci finalistek z Afriky. Bylo to fifty fifty.“  

Pod zveřejněným výsledkem pořadatelů soutěže se totiž objevilo tisíce nenávistných komentářů z různých zemí, přičemž jedním z nejlajkovanějších byl: „Totální blbost, Botswana totálně ovládla poslední otázku a měla vyhrát. Je jasné, že nechcete, aby vyhrála Afričanka.“  Taťána haterům ze sociálních sítí také vzkázala, že ona rozhodně nepatří k lidem, kteří by kvůli výhře Češky museli někoho podplácet! „Já jsem sama šťastná za to, že to není politická záležitost, a za to, že si všimli, že tu soutěž krásy u nás děláme dobře, že je Krystana dobrá kandidátka a že se to povedlo,“  řekla Taťána.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

18 žen, které soutěží o srdce úspěšného podnikatele!

Krainová o útocích haterů: S blbostí se pohnout nedá!