in

18 žen, které soutěží o srdce úspěšného podnikatele!

Od 8. března 2024 začala TV NOVA, Markiza.sk a Voyo.cz vysílat druhou řadu oblíbené reality show Ruža pre nevestu! Jedná se o formát, ve kterém skupina žen bojuje o srdce úspěšného podnikatele! Tentokrát je tímto podnikatelem Radko Urbanyak (34), který si na kariérní neúspěch rozhodně nemůže stěžovat! V byznyse se mu totiž daří, na co sáhne, avšak v soukromém životě je to již o poznání horší…V Ruži pre nevestu tak Radek z 18 soutěžích žen vybere jednu, s níž bude mít zájem navázat dlouhodobý a láskyplný vztah!

Nicole

Pochází z Bratislavy, je jí 27 a pracuje jako asistentka zákaznické podpory. Má slovensko-bulharské kořeny, čemuž odpovídá i její charakter. To znamená, že si rozhodně nenechá skákat po hlavě a když něco chce, tak to dostane! Jejím snem je být herečkou a mít vlastní značku oblečení. Ve vztahu oceňuje komunikaci a upřímnost, avšak prozatím ještě skutečnou lásku nenašla.

Stanka

Stance je 31 let a pochází z malé vesnice poblíž Košic. Pracuje jako asistentka prodeje luxusních automobilů a v minulosti získala v soutěži krásy titul Miss Earth. Ráda by si splnila svůj sen, tj. vlastnit salon krásy, protože ji baví dělat ženy šťastné a krásnější. Má za sebou tři vážné vztahy a její vysněný muž by měl být charismatický, zdravě sebevědomý, inteligentní, vtipný, upřímný a starostlivý.

Verona

Věnuje se modelingu a hodně času tráví v zahraničí. Je jí 26 let a pochází z Trebišova. Je energická, má smysl pro humor a specifický smích. Ráda si vychutná skvělé jídlo, dobré víno a dokáže žít přítomným okamžikem. Jedná se o silnou osobnost, která má ale i romantickou a citlivou stránku!

Ivana

Ivana je studentka, které je 22 let a která působí v oblasti digitálního marketingu. Tvrdí, že v životě můžeme litovat pouze toho, co nevyzkoušíme. A i proto vystoupila ze své komfortní zóny a vydala se hledat lásku tímto netradičním způsobem. Ráda cvičí a z posilovny natáčí krátká motivační videa! Volný čas tráví obvykle se svým psem nebo se svojí rodinou.

Dominika (vypadla)

Jedná se o 21 letou usměvavou a energickou ženu, která zaujme na první pohled nejen svým temperamentem, ale i výrazným barevným tetováním. Dominika je vášnivá sportovkyně, která se aktivně věnuje bikini fitness! Vystudovala střední filmovou školu a nyní pracuje jako manažerka kavárny a baru. Co se týče její vášně, tj. sportu, ráda by se dostala na mistrovství Evropy nebo světa. Láska a rodina jsou pro ni ty nejvzácnější hodnoty, naopak hádky a intriky nevyhledává.

Anet

Narodila se v Bratislavě, je jí 25 let a v současné době pracuje jako vizážistka na volné noze. Mezi její zájmy patří cvičení, jóga a tanec a je i propagátorkou zdravého životního stylu! Ráda se také zabývá astrologií a každý muž, který se s ní půjde na rande, nepochybně dostane astrologický rozbor. Anet hledá spřízněnou duši, přičemž její partner musí být i její nejlepší přítel. Sexy je pro ni to, když je muž inteligentní a jejím největším snem je mít spokojenou a šťastnou rodinu.

Sára (vypadla)

Sára je atraktivní, vzdělaná a ambiciózní studentka, která velmi často cestuje. Před 24 lety se narodila v Prešově, avšak většinu času tráví v zahraničí. Budoucího přítele chce zaujmout svou inteligencí a cílevědomostí! Miluje zvířata a jména svých čtyřnohých mazlíčků má dokonce vytetované! Mluví plynule anglicky, francouzsky a španělsky.

Lucy

Této sebevědomé blondýnce je 24 let. Narodila se na Slovensku, ale blízkou rodinu má i na severu Švédska. Jedná se o cílevědomou ženu, která se odmala věnovala cyklistice, plavání a biatlonu. Při biatlonu zůstala a nakonec v něm i reprezentovala Slovensko. Přiznala, že lásku vnímá i trochu jako hru, ve které vyhrávají ti nejodvážnější! U muže je pro ni důležitý charakter, smysl pro humor a celkové vyzařování.

Julie

Julie je 24 letá Češka pocházející z Beskyd, která se věnuje studiu, modelingu, focení a natáčení reklam na sociálních sítích. V dětství se věnovala i magii a stala se dokonce nejmladší členkou Unie moravských kouzelníků. V roce 2022 se účastnila také Miss České republiky, kde se v přímém přenose vzdala titulu I. vicemiss. A jaký k tomu měla důvod? Tvrdí, že chtěla zůstat věrná svým hodnotám a tomu, v co věří. Má ráda turistiku, lyžování, wellness a trávení času se svojí rodinou. Ve vztahu oceňuje smysl pro humor, touhu partnera po cestování, upřímnost a věrnost.

Dominika

Dominika alias Dolli se narodila v Žilině a v současné době žije v Považskej Bystrici. Dříve pracovala jako kadeřnice, nyní je však nezaměstnaná. Jejím koníčkem je cestování, přičemž velké množství času tráví v Dubaji, kde by si ráda otevřela salón krásy. Její silnou stránkou je upřímnost. To znamená, že je co na srci, to na jazyku, což se jí ale v soukromém životě příliš nevyplácí. Od reality show Ruža pre nevestu očekává, že si v ní najde životní lásku. Po svém boku by chtěla mít pěkného a přitažlivého muže, který ji vždy podrží!

Nikoleta

Krásná tmavovláska pochází z Trnavy a je jí 27 let. Je majitelkou salónu krásy a finanční ředitelkou. Považuje se za workoholičku, která miluje svou práci a je v neustálém pohybu. Ráda by nadále rozvíjela své podnikání, ale také se usadila a založila rodinu. Baví ji cestování, turistika a ráda cvičí. Je sice po dlouhodobém vztahu, ale nyní již připravená najít muže, který bude mít krásný úsměv a světlé oči. Nejvíc ji dokáže zajmout muž, který je inteligentní a má smysl pro humor! Ve vztahu je, dle ní, nejdůležitější komunikace!

Nikola

Nikola alias Pocahontas je energická žena, se silnou osobností. Je jí 30 let a je hrdá na svůj rómský původ. Miluje tanec a má velkou schopnost empatie! V současné době působí jako asistentka, přičemž dříve se věnovala opatrování dětí. Práce asistentky ji sice baví, ale do budoucna by se ráda živila tím, co je její vášní. Tedy malováním a sochařstvím. Mezi její další velké plány patří – zahrát si ve filmu, nebo účinkovat v taneční show. Bez partnera je sice již delší dobu, očekává ale, že právě v show Ruža pre nevestu pozná muže, o kterého bude chtít bojovat. Vzhled muže pro ni není zas až tak důležitý…Byla by však ráda, kdy byl charismatický a vyzařovala z něj pozitivní energie!

Frederika

Krásná Frederika pochází ze Zvolena a je jí 23 let. Jedná se o velkou sportovkyni, která se věnovala například plavání, aquatlonu, tanci nebo basketballu. Frederika je všestranná mladá žena, která externě studuje a současně pracuje i jako modelka a manažerka sociálních sítí. Ve volném čase ráda čte a medituje, nebo se věnuje rodině a přátelům. Čistou a upřímnou lásku mezi mužem a ženou považuje sice v dnešní době za ojedinělý jev, zároveň ale věří, že na každého někde čeká ta jeho polovička! Ráda by našla muže, který bude věrný, upřímný a bude mít smysl pro humor. Na první střetnutí s Radkem přišla se zahalenou tváří, kterou slíbila odkrýt až tehdy, když ji Radek víc pozná.

Veronika

Veronice je 30 let a má šestiletou dceru Chiaru. Následkem životních zkušeností se z ní stala silná a cílevědomá žena, která je však při rozhodování opatrná. Pracuje v automobilovém průmyslu, ale chtěla by si splnit svůj sen a mít vlastní salón krásy jako make-up artistka. Ráda zpívá, miluje hudbu a mezi její záliby patří snowboarding, bruslení, cyklistika, fitness a procházky v přírodě. V reality show Ruža pre nevestu by chtěla najít lásku, ale i zažít něco nového a nepoznaného.

Timea

Psycholožka Timea (29) vstupuje do show jako tajná agentka, která bude Radkovi pomáhat s hlubším poznáním děvčat. Bude sledovat ostatní soutěžící, jejich emoce, nálady a trápení! O její misi ale ostatní ženy nemají ponětí a myslí si, že je jedna z nich. Timea vystudovala psychologii a aktuálně se věnuje klinické psychologii ve vlastní ambulanci.

Lara

Je jí dvacet let a je tak nejmladší účastnicí show! Má slovensko-chorvatský původ a díky svému temperamentu je nezastavitelná! V lidech se snaží najít to dobré, je empatická, laskavá a má smysl pro humor. V současné době studuje architekturu na vysoké škole, ráda by však začala studovat medicínu. Mezi její koníčky patří malování, tanec, box a hra na klavír. Měla dva vážnější vztahy, které ji prý hodně naučily. Vysněný typ muže nemá, ale ví, že chce někomu dát nekonečnou lásku a že bude opětovaná.

Jennifer

Je jí 28 let a na konzervatoři vystudovala hudebně-dramatický obor. Poté pokračovala na Vysoké škole múzických umění, kterou však nedokončila. Posledních šest let žije ve Švýcarsku, kde pracuje jako manažerka prodeje. Jennifer je velká bojovnice, která se jen tak nevzdává a snaží se vždy myslet pozitivně. Její předchozí vztahy sice skončily neslavně, avšak přesto doufá, že svou lásku může najít v této show. Nemá ráda lži a je raději, když jí lidé i nepříjemné věci řeknou narovinu.

Alžběta

Tato 24 letá žena vystudovala hotelovou akademii, v současné době ale pracuje v advokátní kanceláři. Miluje tanec, kterému se věnovala deset let, a dále pak hudbu, módu a zvířata. Alžběta je přátelská a společenská a její silnou stránkou je upřímnost. Od budoucího přítele očekává, že bude umět věci pojmenovat tak, jak jsou. Představa ideálního vztahu je, dle ní, vztah vyrovnaný, kdy se oba vzájemně podporují a doplňují. Na vzhledu partnera jí příliš nezáleží, ale byla by ráda, kdyby byl charismatický a přátelský.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Kazma na Českých lvech? V převlečení za Inda!

Taťána Makarenko: Diskriminaci finalistek z Afriky necítím!