in

Nová láska Romana Šebrleho! Krásný pár na společné dovolené

Roman Šebrle se v roce 2004 stal olympijským vítězem v desetiboji! To však rozhodně není jeho jediný sportovní úspěch. Jedná se totiž o jednoho z nejúspěšnějších českých sportovců! 

Jako desetibojař se Roman Šebrle (49) účastnil čtyř letních olympijských her, osmi mistrovství světa a čtyř mistrovství Evropy! Svůj poslední desetiboj pak absolvoval na LOH 2012 v Londýně, kdy po nezdařeném úvodním sprintu již do dalších disciplín nenastoupil, a v červnu 2013 kariéru ze zdravotních důvodů ukončil.

V roce 2014 přijal Šebrle nabídku televize Prima a stal se moderátorem hlavních televizních zpráv, které moderuje dodnes!

Co se týče Romanova osobního života, je rozvedený a z manželství s Evou Kasalovou má syna Štěpána a dceru Kateřinu. Po rozvodu s Evou prošel Roman různými vztahy, nebo byl alespoň s různými ženami spojován. V současné době však, jak se zdá, zakotvil u Hedviky Liškové (44), reportérky FTV Prima a matky tří dětí. O spojení Romana s Hedvikou se již nějakou dobu spekulovalo, nyní se ale Roman rozhodl jejich vztah zveřejnit, a to společnou fotografií s popiskem: „Ještě by se dalo týden vydržet.“  Šebrle vzal totiž svou novou partnerku na romantickou dovolenou do oblíbeného italského střediska Livigno…

Krásnou dvojici spojuje nejen práce, ale i řada společných zálib. Hedvika ráda tancuje, miluje cestování, sluníčko a vodní sporty. To ví i Roman, neboť ji už před časem vzal na společnou dovolenou do Španělska.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Agáta k Soukupovi: S touto osobou končím!

Jaromír Soukup: Chci plnou střídavou péči!