in

SuperSuper WTFWTF VztekVztek OMGOMG SmutekSmutek LOLLOL

Jaromír Soukup: Chci plnou střídavou péči!

Po dramatickém víkendu, kdy Jaromír Soukup poslal do Agátina domu policii, aby zjistila, kde se nachází jeho dcera, došlo v úterý ráno k předání Rozárky Soukupovi. Hanychová se k tomu vyjádřila na svém Instagramu: „S touto osobou končím a doufám, že ti novináři viděli, jak Róza začala plakat, když viděla svého úžasného otce…” 

To posléze tvrdě okomentoval i Soukup: Rozárka plakala, protože byla unavená, do toho musela poslouchat, jak tam její máma nadává. Které dítě by neplakalo? Jen jsem ji dal do sedačky a hned usnula. Když jsem ji přivezl domů, tak také hned usnula. Tak nevypadá spokojené dítě, o které je dobře pečováno.”

Horší zprávou pro Hanychovou však je, že se Soukup nyní rozhodl jednat a má v plánu docílit plné střídavé péče! „Ano, řeším to s právníky, protože paní Dopitová argumentovala, že je na ní dcera psychicky závislá, pak ji ale odloží na čtyři dny k chůvám. Tak se asi něco změnilo,“ potvrdil Jaromír pro deník Blesk. 

Dosud totiž oba rodiče fungovali tak, že Jaromír Soukup mohl být se svou dcerou každé úterý a čtvrtek od 10 do 18 hodin a pak každý druhý víkend ve stejných časech. Nyní chce ale Soukup s dcerou trávit stejně dlouhou dobu, jako Hanychová, a to i včetně nocí. 

Velmi ostře se Jaromír k celé situaci také vyjádřil ve svém pořadu VIP Svět na TV Barrandov: „S paní Dopitovou se na ničem dohodnout nejde. Spor je vlastně ve všem. Já vám za sebe říkám, že jsem čestný člověk, že zájem dětí je nadevše! Když to tak sleduju, to chování, tak mi jde hlava kolem…Takže takhle, když se mnou chce někdo orat, nebo dělat něco po zlým, tak to se mnou úplně nepůjde…Takže to zcela evidentně bude s paní Dopitovou, panem Dopitou a paní Žilkovou křísat dál.”


K nezvyklému chování Soukupa se pro eXtra.cz vyslovil i psychoterapeut Jan Beer, který tvrdí, že se může jednat o snahu o dominanci a kontrolu nad bývalou partnerkou. „A to přesto, že ví, že koncem roku vešla do svazku manželského. To není obvyklé. A vždy to teoreticky může přerůst v něco patologického,” prohlásil Beer…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Nová láska Romana Šebrleho! Krásný pár na společné dovolené

Shopaholicadel: Přítele chci reprezentovat venku i v barech