in

Soud dal za pravdu Soukupovi. Agáta nesmí ukazovat dceru

Jaromír Soukup (54) podal prostřednictvím svých právních zástupců předběžné opatření, které má jeho expartnerce Agátě Hanychové (38) zakázat ukazovat dceru Rozárku (8 měs.) na sociálních sítích. Toto předběžné opatření přišlo Agátě jen několik dní po svatbě s Miroslavem Dopitou (40), se kterým má syna Kryšpína (12): „Přišla mi krásná věc, že nemůžu dávat Rózu na Instagram, protože by ji asi někdo viděl, i když byla na několika titulkách několika časopisů jejího tatínka.”

A jak řekla Agáta pro redakci eXtra.cz: „Tatínek Rozárky si to nepřeje a soud mu dal za pravdu. Jenom je škoda, že se na takových věcech nedokážeme domluvit a musíme vše řešit skrz právníky, protože si myslím, že nám oběma jde o blaho naší dcery a je právě v jejím zájmu, abychom se dokázali domluvit.”

Jaromír Soukup se sice v této otázce příliš nevyjadřuje, je ale možné zmínit jeho vyjádření ze září minulého roku, tedy krátce po rozchodu s Agátou, kdy prohlásil: „Budu to muset řešit předběžným opatřením. Nikdy nevíte, co koho napadne. Svět je plný bláznů.” Kdo však sleduje Soukupův pořad VIP Svět na televizi Barrandov, mohl si v posledních dnech povšimnout, že Jaromír opakovaně prostřednictvím jiných „kauz” řekl, že nesouhlasí s tím, když známé osobnosti ukazují na sociálních sítích své děti nebo dům, ve kterém bydlí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Nela Slováková se ostře pustila do Hanychové

Reality show Big Brother vyhrál Stanislav