in

Nela Slováková se ostře pustila do Hanychové

Známá influencerka Nela Slováková (33), která se proslavila zejména výhrou v reality show Hotel Paradise, ráda říká, co si myslí. Tentokrát se pustila do Agáty Hanychové (38), na které nenechala takzvaně nit suchou…

Nela dlouhodobě provozuje vlastní značku plavek, které prodává na sociálních sítích, a netají se ani řadou plastických operací: „Já se teda vůbec nestydím za to, jaké úpravy na sobě mám. Protože za mě není vůbec potřeba se toho bát. Nechápu, proč někdo tvrdí, že nemá plastickou úpravu, když to není pravda. Myslím, že o mě je moc dobře známo, jaké úpravy mám a nemám. A ačkoliv mám upravená prsa, lehce noc a jednou za dva roky chodím na pusu tak, aby to vypadalo velmi přirozeně, tak tvrdím, že je lepší přirozenost. Ne úplně dlouhé řasy jako smetáky. Ne nijak dlouhé nehty, všeho tak akorát.”  Prozradila v roce 2021 pro deník iDNES. 

I Nela ale leží dost lidem v žáludku” a často se k ní nelichotivě vyjadřují. Z posledních je pak možné zmínit například Evu Feuereislovou (34), která vystupuje na sociálních sítích pod přezdívkou Plastic Queen a která před pár dny sdílela na Instagramu story s tímto obsahem:

Co ale řekla sama Nela o Agátě Hanychové? V poslední době se stává velmi běžnou skutečností, že známé osobnosti a influenceři sdílí své zkušenosti a zážitky na platformě Herohero.co, která je zpoplatněna, takže sledující mohou své oblíbence, za určitý poplatek, „odebírat.” 

Stejně je tomu i u Nely Slovákové, která si rovněž založila účet na Herohero a plánuje tak sdílet ještě více sexy videa v plavkách, anebo otevírat témata, která sociální síť Instagram nedovoluje. A jak prohlásila na sociálních sítích: „Například se rozhodně pobavíme o Agátě Hanychové, která si o mně dovoluje říct, že jsem k*rva. Někdo takový, jako je ona, je k*rva zadarmo. Víme, co vše má za sebou. O tomhle člověku bych se absolutně nebavila, kdyby se ona jako první vždycky nenavážela do mě. Ona, která podle mě spala s celou Českou i Slovenskou republikou, se už musí vracet, protože už nic nezbylo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Láska v Ekvádoru. Daisy Lee se zamilovala

Soud dal za pravdu Soukupovi. Agáta nesmí ukazovat dceru