in

LOLLOL

Láska v Ekvádoru. Daisy Lee se zamilovala

Láska v Ekvádoru - Daisy Lee

Karolína Urbanová, která byla ještě minulý rok známá pod přezdívkou Daisy Lee a hrála ve filmech pro dospělé, se zamilovala. V březnu 2023 se život Karolíny výrazně změnil. Tehdy absolvovala cestu do Peru a Ekvádoru, kde poprvé vyzkoušela rituál s Ayahuascou.

Jednoduše řečeno lze nápoj z této rostliny nazvat halucinogenním, neboť se skládá ze dvou složek, a to z liány Banisteriopsis caapi a rostliny obsahující psychoaktivní látku DMT (dimethyltryptamin). Ve vetšině zemí, včetně České republiky, jsou však rostliny s látkou DMT nelegální, takže se za Ayahuascou jezdí do Jižní a Střední Ameriky, kde zákony zas tak přísné nejsou.

Karolína tvrdí, že jí Ayahuasca pomohla nejen s nalezením sama sebe a pochopením, co v životě skutečně chce, ale také se závislostí na drogách. Absolvovala totiž řadu rituálů a postupně měla víc a víc jasno v tom, že návrat do předchozího života je prakticky nemožný…Tuto zkušenost se následně rozhodla předat i těm, kteří se ještě hledají, nebo trpí nějakými problémy…V prosinci roku 2023 se tak odstěhovala do Ekvádoru a spustila projekt Amayas, v rámci kterého nabízí výpravy za Ayahuascou: „Připravila jsem ho pro vás tak, abyste poznali krásy Ekvádoru a zároveň si užili spoustu zábavy a dobrodružství. Je v něm také spousta prostoru pro relaxaci, ale především jde o léčbu posvátnou medicínou. Navštívíme celkem tři centra a tři různé šamany, kteří se stanou vašimi průvodci během nezapomenutelných ceremonií.” 

První výprava do Ekvádoru, v rámci Karolínina projektu Amayas, se uskuteční 20. ledna 2024. V pondělí se však na internetu objevily zprávy o tom, že v Ekvádoru došlo k vyhlášení vyjímečného stavu po dobu šedesáti dnů a zákazu nočního vycházení. V zemi totiž dochází k násilnostem spojeným se zločineckými gangy. V důsledku toho Ministerstvo zahraničí České republiky reagovalo výzvou k českým občanům, aby opustili Ekvádor, nebo dbali maximální opatrnosti a výrazně varovalo před vycestováním do země. Těchto výzev si všimli i sledující Karolíny nebo ti, kteří si již část této výpravy zaplatili a nyní se připravují na cestu. Jako například Daniela Brzobohatá, která okomentovala video na Instagramu Karolíny slovy: „Budou se rušit termíny a vracet peníze? A co lidi, kteří mají letenky, kdo za to bere zodpovědnost? 

Karolína ale své sledující a zájemce o výpravu uklidnila slovy: „Zde je vše ok. Tohle se děje v oblasti Guayaquil. Všude jsou vojáci a všechno kontrolují a hlídají, aby dopadli ty skupiny. Tak mě nebombardujte kravinama, že média píší, ať všichni Češi opustí Ekvádor. Já se divím, že od pandemie jste se ještě neponaučili, že média nafukují extrémním způsobem vše, co se dá. Tak klídek a běžte ven. Všichni jedou. Věří mi a jsou nejlepší!”

Vypadá to, že je Karolína Urbanová v Ekvádoru velmi šťastná. Nalezla tam, kromě vnitřního klidu, i nový koníček, a to jezdění na kajaku, které jí velmi baví a ve kterém se den ode dne zdokonaluje. A díky tomuto sportu vstoupil do jejího života i nový muž z Argentiny, se kterým v posledních dnech tráví velké množství času: „Poznala jsem ho, když jsem si šla půjčit kajak do jeho kajak klubu. Vyměnili jsme si čísla a řekli si, že se spolu někdy můžem vidět na kajak. Hned za dva dny jsme šli a už to bylo. Prožívám ty nejkrásnější chvíle a mám poprvé v životě pravého muže. Věřím, že je ten pravý a cítím to tak na 100 %.” Když se jí pak jedna ze sledujících zeptala, jestli novému přítelovi řekla i o své minulosti, Karolína odpověděla: „Vše ví a je s tím ok. Zajímá ho přítomnost. A vidí, jak moc jsem se změnila. On mě znal už pár měsíců dozadu z dob, kdy jsem jezdívala do Ekvádoru a já jsem o něm ještě neměla ani tušení. Sledoval mě na Instagramu, a pak jsem jednoho dne přijela k němu pro ten kajak.”

Dvojice vypadá, na fotografii, kterou Karolína sdílela na sociální síti, velmi zamilovaně a Karolíně tak můžeme přát nejen úspěch s projektem Amayas, ale také to, aby se jí dařilo v osobním životě!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Česká královna plastik Eva Feuereislová: Plánuji nový zadek

Nela Slováková se ostře pustila do Hanychové