in

Tisková konference Red Face? Jeden velký bizár!

Jak slibovalo vedení této sportovní organizace, mělo se jednat o nejšílenější tiskovku všech dob a kdo sledoval její přímý přenos, musel uznat, že se tento záměr organizátorům podařil!

Někteří zápasníci dorazili v převlecích superhrdinů, tiskovka byla neustále přerušována výkřiky zápasníka Václava Kršky a vzduchem létaly i sklenice s vodou! Návštěvnost sice nebyla taková, jako u předchozích tiskovek, kdy se jí účastnili i někteří influenceři, ale navštívil ji například profesionální zápasník Václav Mikulášek.

Atmosféra v sále se ještě víc rozproudila, když se jeden ze zápasníků přišel představit v kostýmu Batmana a jeho soupeř v převleku Flashe. Tím to ale neskončilo. Objevil se i snoubenec Shopaholicadel, Jan Kulas, který přišel převlečen za Spidermana.

Moderátor vypadal zaskočeně a neprofesionálně se obrátil na svou kolegyni s otázkou:

„To je kdo?“

Jan Kulas se pak raději představil sám a prohlásil: „Přišel jsem za Spidermana, abych všem ukázal, že Spiderman je nejlepší a támhleté superd*vce natrhnu zadek a poletí z klece.

“Jeho protivník Erik Máša“

se ale nenechal zahanbit:

„Já tě tak roztancuju, že ti ulítnou boty.“

Přestřelka nakonec skončila tím, že Máša chrstl vodu na Kulase a ten se na něj vrhl.

Z trochu známějších tváří českého showbyznysu se na scéně představila i Zdeňka Černá alias Lulu a Denisa Ayverdi, dvě bývalé milenky Karlose Vémoly. Lulu již na předchozím galavečeru zápasila, a to v disciplíně zvané Booty slap, tedy v plácání rukou přes zadek. A jak se vyjádřila Ayverdi:

„Přijala jsem výzvu od Lulu a všichni asi tak trochu tušíte proč. Pokud ne, tak to tady můžeme oznámit, že mezi námi je dlouholetý spor.“

Lulu pak spor vysvětlila:

„Jde o Karlose Vémolu. My jsme s ním obě ve stejnou dobu randily, což já jsem nevěděla, že on má ještě někoho jiného, kromě Lely.“

O tom ale, jakým stylem budou tyto ženy zápasit, zda se bude jednat o plácání přes zadek nebo opravdový zápas, se sledující teprve dozvědí. Společně s bývalými milenkami Vémoly byla představena i jedna ze známých tváří platformy pro dospělé, Kafuu, která ale také neprozradila, s kým bude v kleci nakonec zápasit.

Má to totiž být překvapení Red Face! Galavečer této sportovní organizace se uskuteční již 9. prosince 2023 v pražské UNYP Aréně a vypadá to, že se mají diváci opět na co těšit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Co náš čeká od 19. do 30. listopadu 2023 z pohledu astrologie

Prostředníček Jaromíra Soukupa!