in

Jako první vypadla z Big Brothera Kristýna

Ještě před pár dny jsme na Bizzar.cz psali o velkém jiskření mezi Kristýnou (26) a Andrejem (34). První večer se totiž zdálo, že sympatie mezi oběma účastníky jedou na plné obrátky! Kristýna s Andrejem flirtovala, proběhly menší hrátky v bazénu, společně během noci popíjeli a ti, kteří by již nad ránem dávno rádi spali, příliš možností nedostali…

Hned druhý den ale vzala Kristýna zpátečku, což Andrej nechápal a situaci několikrát řešil s dalšími účastníky. V následujících dnech se už spolu téměř nebavili a při nominaci na vypadnutí se dokonce nominovali navzájem. Oba také dostali dost hlasů od ostatních, Kristýna až osm, tedy nejvíc z celého domu. Několik hlasů dostal i Andrej a stal se, společně s Terezou a Františkem, jedním ze čtveřice adeptů na vypadnutí.

Včera se všichni soutěžící pečlivě připravili na vyřazovací večer, který byl vysílán živě a ve kterém o vypadnutí rozhodovali, prostřednictvím aplikace Big Brother, diváci. Nejenom Kristýna byla velmi zklamaná z toho, že jí tolik soutěžících mezi sebou nechce. I Andrej se s tím nevyrovnával zrovna lehce, snažil se to ale nedávat příliš znát. Když se ho moderátor Míra Hejda během vyřazovacího večera zeptal, jak se cítí, prohlásil:

Někteří mají asi strach z toho, že tu je člověk, jako já. Jsem prostě svůj. Jsem mix mezi seriozitou, humorem a spravedlností.”

Na další otázku moderátora, proč by ho vlastně diváci měli chtít zachránit, odpověděl:

Já toho spodního prádla ještě pár kousků na sobě mám.”

V diváckém hlasování ale nakonec získala nejméně hlasů Kristýna, která do poslední chvíle doufala, že v domě zůstane. Po vyřazování v slzách prohlásila, že nejmíň jí bude z reality show Big Brother chybět Andrej a že první věc, kterou po příchodu domů udělá, bude to, že si dojede pro své pejsky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Hanychová: Tatínek č. 2 se taky pomátl

Co náš čeká od 19. do 30. listopadu 2023 z pohledu astrologie